Index  Profiel  Hulp  Zoek  Actieve discussies  Aanmelden  Registreer 

Index / Vakanties / Camping Gardameer
johanna1950
Online!

Door johanna1950 - Dinsdag 21 februari 2012, 09:25

Hallo. Wat een leuke website dit! veel informatie! 2 jaar geleden zijn wij voor het eerst naar Camping Weekend geweest aan het Gardameer in Italie. Dat was in mei. We hebben het daar geweldig gehad. Vorig jaar zijn we weer geweest, ook in het voorseizoen. We hebben er 3 weken met onze eigen caravan gestaan. We hadden een mooi plekje met uitzicht op het meer, echt prachtig!
Ook komend jaar gaan we weer, maar we willen nu in een huisje. We zagen ook al een aanbieding voor de maand april, dus we gaan het er weer heerlijk van nemen. Misschien een aanrader voor anderen?


oma-eva
Online!

Door oma-eva - Maandag 29 juli 2013, 13:58

Ha!
Wat leuk! Ik ben al jaren Toscane fan en ben nog niet op deze camping geweest! Ik ben al vaker met man en kinderen in het verleden naar een aantal terrassencampings geweest. Dit jaar moeten wij nog gaan en half augustus vertrekken we voor 3 weekjes naar een camping vlakbij het dorpje Castagneto Carducci dus ik ben ook weer benieuwd! Heb me al goed voorbereid. Wat koffiepakken opzij gezet, zomerkleding klaargelegd en voor de kleinkinderen een lijstje gemaakt voor souvenirs, anders vergeet ik dit altijd. Ik heb vanmorgen wel nog wat damestruien besteld via de webshop mona-mode.nl 's avonds kan het aardig koud worden, vorig jaar had ik deze niet mee en ben ik een week aardig ziek en verkouden geweest, dat is dan zo ontzettend zonde van de vakantie!


  Start een nieuw topic in Vakanties

Cloud Servers